Оксана Бучко

Важлива інформація для тернополян, що вже оформили заявку на «зелену карту»

76F210DF-83A0-4346-9730-A65E4D25FE62_w1023_r1_s

Тернополяни, що заповнили документи на «зелену карту» в період з 3 до 10 жовтня,  рекомендують оформити нові. Адже через технічний збій загубилися заявки подані у цей період, повідомляють в Держдепартаменті США.

Чимало тернополян щороку у різний спосіб подають заявки на участь у візовій лотереї «зелена картка» (Green Card). Примітно, що саме наша область стала найактивнішою за кількістю поданих заявок у 2016 році.

Цей рік - не виняток. Тож вже з 3 жовтня багато жителів Тернопільщини реєструвалися онлайн на сайті Diversity Visa Program 2019. Проте всі заявки на участь у візовій лотереї «зелена картка» (Green Card), подані в період з 3 по 10 жовтня, загубилися в зв'язку з технічним збоєм, пише

«Заявки, подані з 3 по 10 жовтня, недійсні і виключені з системи; повторні заяви не будуть вважатися дублюючими», - йдеться на сайті Державного департаменту, пише voanews.com. 

Подача дублюючих заяв є підставою для дискваліфікації учасників лотереї.

«Технічну проблему вирішено, новий повний період подачі заявок почнеться опівдні за стандартним східним часом в середу 18 жовтня 2017 року і триватиме до полудня за східним стандартним часом в середу 22 листопада 2017 року», - повідомляється в заяві.

Держдепартамент рекомендує заявникам «викинути» будь-які підтверджуючі документи і номери, що відносяться до заявок, поданих з 3 по 10 жовтня.

Поки що неясно, чи вдалося Держдепартаменту повідомити заявників в індивідуальному порядку.

Вибір читачів за тиждень

Відео