Зрив на Тернопільщині

4 - 5 листопада 2017 у Бережанах відбудеться «Листопадовий Зрив: З вогнем у серці».

Захід «Листопадовий Зрив: З вогнем у серці» приурочений до 99-ої річниці Листопадового чину - проголошення Української або ж Галицької держави у Львові в ніч на 1 листопада 1918 року.

Провід Зриву запрошує усіх охочих (бажано, віком від 14 років) 4 - 5 листопада взяти участь у заході із культурно - історичною та мультимедійною програмою та унікальною масштабною нічною історичною рольовою тереновою грою. На вас чекає захоплююче взяття нічного містечка, командна гра, багато позитивних емоцій та відчуття військового подвигу! Відчуй силу товариства!

У зв’язку із зміною місця проведення, цього року Вас чекає удосконалена програма, яка зробить захід ще цікавішим! Хочеш творити історію? Прийди і твори!

Зголоситися можна ТУТ до 1 листопада включно.

При зголошенні груп, їхні представники мають вказати кількість осіб - учасників та керівника (бажано, повнолітнього) групи. Особи, молодші 14 років можуть брати участь у заході тільки за умови письмового дозволу батьків (опікунів), у якому має бути у довільній формі вказано, що батьки знають, куди і на скільки часу їде їхня дитина, а також вписано їхні номери телефонів. Про зголошення треба повідомити за номером в кінці новини.

Заповнюючи зголошення, ти зобов’язуєшся старанно підготуватись і якнайкраще проявити себе, дотримуватися Правильника заходу, умов теренової гри (будуть повідомлені на заході) та Законодавства України.

Вкладка 30 гривень. З питань завчасної оплати (економія 15%) звертатися до писарки заходу. Вкладка для незголошених - 35 гривень.

Відповіді на запитання за тел. моб.: +380938064518 (Дана), +380972993940 (Борис)

 

Вибір читачів за тиждень

Відео