На території тернопільської лікарні встановили і освятили хрест (фото)

IMG_3580

22 жовтня біля храму святого отця Миколая, який знаходиться на території Тернопільської обласної комунальної клінічної психоневрологічної лікарні, освятили хрест. Настоятель храму о. Володимир Барна очолив молитву біля Розп’яття Христового.

Священик виступив із духовним повчанням, в якому наголосив на глибині сенсу Хресного знамення: «Хрест для нас є спасінням, тому і носимо Цей знак на наших грудях, тому і височіють хрести по всій Україні, тому і тут сьогодні ми освятили це знамення на знак нашої віри і дороги, яка вказує на зцілення людських тіл та душ, що так важливо для пацієнтів, що перебувають на лікуванні та їхніх рідних», - зазначив священик, повідомляє прес-служба Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ.

Отець Володимир висловив подяку усім жертводавцям, хто спричинився до встановлення хреста, зокрема парафіянам, Параманному братству, що діє при храмі. Особливу вдячність висловив головному лікарю Володимиру Шкроботу, а в його особі усім працівникам закладу за допомогу в розбудові храму та прилеглої території.

IMG 3576IMG 3568

Вибір читачів за тиждень

Відео