Орест Сарматський

Тернопіль дізнався, що «Для Бога все вчасно» (фоторепортаж)

заставка

У день свого 60-річчя відомий український поет, бард, начальник міського управління культури і мистецтв Олександр Смик презентував свою нову книгу

А відбулося це під час творчого вечора поета в обласній філармонії. Олександр Смик досить оригінально склав сценарій проведення цього свята. Присутні у залі не почули бадьорих здравиць на честь поважного дня народження поета, не було тут урочистих промов та черг із квітами й конвертами в руках. Була щира атмосфера безпосереднього спілкування Олександра Смика із залом, заповненого шанувальниками його творчості. А ще була Пісня. У виконанні автора, Олександра Смика та його численних друзів – відомих артистів української естради. Лунало й поетичне слово як з уст самого ювіляра, так і від майстрів сцени. Під час авторського  ювілейного творчого вечора Олександр Смик презентував свою книгу - нову збірку «вистояних творів» за символічною назвою «Для Бога все вчасно».

Дійсно, у Бога все буває вчасно, особливо, для тих, хто вміє чекати, бо як каже Святе Письмо, «для всього свій час, і година своя кожній справі під небом».

Тож нехай вміння чекати й надалі не покидає творчу натуру Олександра Смика, щоб якомога повніше для усіх нас розкрити нові грані його таланту.

s06
s06

s05
s05

s04
s04

s03
s03

s02
s02

s01
s01

Довідка:

Олександр Смик народився 26 жовтня 1957 року у с. Грузьке Кролевецького р–ну Сумської обл.

Він - український бард, драматург. Член національних спілок України: театральних діячів, кобзарів, журналістів та Всеукраїнської музичної спілки, голова Тернопільської обласної організації НСПУ. Закінчив Рівненський державний педінститут та Київський університет ім. Т.Г.Шевченка. Автор концептуальних розробок музичних фестивалів: «Тарас Бульба», «Вивих», «Повстанські ночі», «Лаба», «Золоте підпілля», «Зелений цвіт — цвіт надії», «Кобзарські сезони Волині», «Я там, де є благословення», кількох десятків поетичних збірок та популярних пісень.

Фото – автора

Вибір читачів за тиждень

Відео