Що шумські вчителі робили у Кременці? (фото)

семінар4

Участь у відкритті виставки, майстер-клас із розпису кременю, відвідування музейної кімнати – так у Кременецькій ОГПА ім. Тараса Шевченка проходять семінари для вчителів.

Днями провели науково-методичний семінар для вчителів Шумщини викладачі кафедри методики викладання мистецьких дисциплін КОГПА. Тема – «Вивчення мистецьких традицій рідного краю на уроках образотворчого мистецтва в ЗОШ».

- Учасники заходу ознайомилися з історією мистецької освіти в академії, переглянули виставки студентських творчих робіт, відвідали бібліотеку і музейну кімнату художника Ростислава Глувка. Обговорили проблеми формування особистої освітньої траєкторії учнів загальноосвітньої школи, удосконалення форм співпраці школи та ВНЗ. Педагоги побували на відкритті виставки творчих робіт кременецьких мистецьких гуртів «Палітра» і «Гладущик». Також у рамках семінару було провели майстер клас із розпису кременю. Таку декоративну техніку обрали не спроста, адже кремінь є символом нашого древнього міста. Завдяки такій співпраці вищий навчальний заклад, який готує майбутніх педагогічних працівників, стає ближчим до потреб сучасного суспільства, а його студенти – до професійної діяльності, – написала Юлія Янчук.

семінар
семінар

семінар1
семінар1

семінар2
семінар2

семінар3
семінар3

семінар5
семінар5

Фото Віктора Смоляка

Вибір читачів за тиждень

Відео