На Тернопільщині таксист ледве не збив двох людей на переході і навіть не зупинився

taksi-ukraina

Таксисти у Кременці вкрай знахабніли. Неадекватна поведінка на дорозі могла призвести до трагедії.

Двоє дітей могли опинитися на капоті в одну секунду, – розповіла очевидиця пригоди заступник директора з навчально-методичної роботи у Кременецький НВК «Гімназія - ЗОШ І ст. Анюта Кічата. Шокована вчинком водія, жінка одразу опублікувала пост у Фейсбук на випадок, якщо хтось розшукуватиме злісного порушника.

- Сьогодні стала свідком жахливого аморального вчинку таксиста з номерним знаком 3471, здається Volkswagen. На пішохідному переході біля магазину «Делікат» о 18:48 год пропускала двох молодих людей, яких на зустрічній смузі мало-що не підсік вищезгаданий таксист. На щастя, дівчинка встигла відскочити на тротуар, а хлопець – назад. Вразило те, що таксист навіть не поцікавився станом дівчини, якій зачепив ногу, оглянувшись, просто поїхав далі... Це не той випадок, коли вибігають, або йдуть не дивлячись!!! Вони зачекали, допоки я зупинюся, а тоді почали переходити дорогу! Але таксист їхав прямо на пішоходів!!! На дорозі трапляються різні випадки, але байдужість даного таксиста вражає... – написала жінка.

- Цей перехід у зовсім незручному місці, але він є і це необхідно враховувати, – розповіла «Терену» кременчанка. – Я їхала у напрямку із центру, справа на тротуарі стояли двоє молодих людей. Зупинившись, пропустила їх. Таксі летіло назустріч, я почала сигналити, аби привернути увагу водія. Він проїхав через пішохід, зупинився метра за 2 і навіть не опустив скла. Побачивши, що дитина стоїть на ногах, він просто поїхав далі. Я вийшла, запитала – чи все гаразд, дівчинка кивнула, що так… Пост у Фейсбук написала відразу для того, щоб можна було знайти цього водія, якщо дитина потрапила у лікарню.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео