Пожежу на вул. Гайовій гасили 22 рятувальники (фото)

пожежа

3 години, 22 пожежники, 7 одиниць техніки та 300 метрів магістральної рукавної лінії знадобилося аби ліквідувати пожежу приміщення на вул. Гайова. Керував процесом заступник начальника управління ДСНСУ в Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Юрій Берестецький.

Сигнал про займання надійшов до оперативно-диспетчерської служби управління ДСНСУ в Тернопільській області учора ввечері, близько 21 год., горіло на другому поверсі споруди.

Спочатку на місце прибули четверо вогнеборців. Оцінивши масштаби лиха, на допомогу їм направили бійців 2-ох відділень 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та черговий караул 3-ї ДПРЧ Управління, – повідомляє управління ДСНСУ у Тернопільській області.

пожежа2
пожежа2

пожежа1
пожежа1

Труднощі із гасінням виникли через відсутність на об’єкті джерел водопостачання. Тож довелося прокласти магістральні рукавні лінії від гідранту, що знаходився за 300 метрів. У результаті, завдяки професійним, організованим діям команди, тернопільські пожежники не допустили розповсюдження вогню на склад металообробки, площею 308 м. кв. та на 1-ий поверх приміщення.

«Вогнем знищено дерев’яне перекриття,  покрівлю, вікна, двері та речі виробничого вжитку на площі 240 м. кв. Причини виникнення події та матеріальні збитки встановлюються» – йдеться у повідомленні ДСНС.

Фото управління ДСНСУ в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео