Водія-дебошира тримали сусіди, аби не втік

пяний водій

Зловживання алкоголем ледве не призвело до трагедії на Борщівщині. «Із переломом ребер, закритою травмою грудної клітки та відкритою черепно-мозковою травмою, травматичним шоком та іншими ушкодженнями до реанімаційного відділення Борщівської лікарні госпіталізували мешканця райцентру. Чоловік потрапив під колеса автомобіля, яким керував його товариш» – повідомляє ГУ Нацполіції в Тернопільській області. Отямився потерпілий аж через шість годин після інциденту.

Як згодом з’ясували слідчі, того дня до постраждалого завітали друзі. Чоловіки добряче «зметикували на трьох». Після посиденьок господар запропонував розвести усіх по домівках на авто одного з гостей. Останній, доки їхали, заснув. А прокинувшись, пересів за кермо та хотів наздогнати сусідів, які тим часом саме прощалися.

- Проте відійти далеко чоловіки не встигли. Вони почули, як авто завелося і різко рушило в їхній бік. Проїхало повз них, а тоді водій різко здав назад. Один з товаришів встиг відскочити вбік, а інший потрапив під колеса авто. Транспорт після удару опинився в сусідській огорожі. На місце нещастя сусіди викликали правоохоронців, – зазначають у поліції.  

Дебошира тримали сусіди, аби не втік. Згодом приїхав його брат, автомобіль забрав та сховав. Поліцейські, що прибули за кілька хвилин, відшукали транспорт та вилучили його. Аналіз показав, що у крові кермувальника на момент ДТП було 3,2 проміле алкоголю. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео