Третя ночі – саме час повідомити покази лічильника!

дзвінок

Уночі шумчанам не дають спати телефонні дзвінки, у котрих просять то повідомити покази лічильника, то розрахуватися за газ. І це не жарт.

- Посеред ночі дзвонить стаціонарний телефон, з переляку в темноті лечу, руки трясуться, ледве знаходжу слухавку, піднімаю: «Шановний абоненте...». Не дослухала, бо мова йшла не за борг, а про щось інше, якісь номери називали. Серце калатає, руки трясуться, адреналін бушував ще з годину. Це така безкоштовна послуга від нашого відділення? – написала у «Типовому Шумську» Галина Іванова.

З коментарів шумчан стає зрозуміло, що здебільшого телефонують посеред ночі, аби нагадати про борг за комунальні послуги.

- Шановний абонент! Не забудьте до 5 числа повідомити показники лічильника. Це так важливо в 4 ранку?! – обурюється Ольга Євсюкова.

- Я з цього в шоці! До нас особисто не дзвонили, але спілкувалась сьогодні зі своїм дідусем. Розказує мені, що в 3:00 ночі до них (дідуся і бабусі) був дзвінок! І як він висловився: якась малоумна вимагала з мене показника! Мої перелякані пенсіонери до ранку не спали, бо не могли допетрати, що то було? – ділиться Ірина Шишко.

Шумчани шоковані таким «сервісом», адже нічого хорошого в голову не приходить, коли хтось телефонує уночі. Дехто відтепер вимикає на ніч стаціонарний телефон, аби уникнути зайвого стресу, в разі чого – можна повідомити мобільним.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео