Віра Олександрович

На Тернопільщині впевнені – колишніх податківців не буває

DSC_0384

День вшанування пенсіонера і ветерана податкової служби урочисто відзначили в Головному управлінні ДФС області.

Як повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області, керівництво відомства урочисто привітало усіх зі святом в актовому залі Головного управління державної фіскальної служби. Там зібрали працівників, які стояли біля витоків державної податкової служби, чиє життя без перебільшення є втіленням служіння державі.

Спершу кільком десяткам заслужених працівників ДФС у Тернопільській області влаштували невеликий екскурс у минуле за допомогою фотоілюстрацій із життя колективу тернопільських податківців. Опісля із вітальним словом до присутніх звернувся перший керівник податкової служби області Богдан Кельнер. Саме із його ім’ям пов'язують становлення і розвиток податкової служби в нашій області. Очолюваний ним колектив відзначався високим професіоналізмом, порядністю і сумлінним виконанням службових обов’язків, завжди займав передові позиції за результатами роботи.

Я радий, що ветерани і пенсіонери податкового дерева Тернопільщини не стали відірваним листочком, розвіяним в закутки побуту, а об’єднались як осінні жоржини в букет асоціації ветеранів Державної податкової служби. Довгих і радісних років життя вам та низький уклін, - каже Богдан Кельнер.

Від імені нинішнього керівництва Головного управління ДФС Тернопільщини перший заступник начальника Марія Мельник висловила щирі слова подяки ветеранам і зазначила, що сьогодні у фіскальній сфері в рамках стратегії перетворення її з фіскального органу на сервісну службу проходять безліч реформ.

Колектив фіскальної служби Тернопільщини є командою справжніх фахівців своєї справи, адже в основну роботу закладено такі риси, як патріотизм, віра, відданість та професіоналізм, - каже посадовець. - Я вірю, що завдяки людям, які працюють в органах фіскальної служби області зараз, і всім, хто долучився своєю щоденною працею у різні роки становлення відомства, ми досягли високих показників.

Крім того, Марія Мельник додала, що для людей, які не один рік життя віддали податковій службі, а тепер перебувають на заслуженому відпочинку, завжди відкриті двері управління і керівництво буде робити все можливе для підтримки та допомоги ветеранської організації.

Мельник
Мельник

Слова привітань і вдячності пенсіонерам і ветеранам також лунали від голови Тернопільської обласної Ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС Оксани Наконечної і керівника Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів податкової служби України» Тернопільської області Ганни Рави. Співами до вітань долучилися молодіжні гурти Тернопільського національного економічного університету «Струни серця» та «Кралечки», а також заслужений працівник культури України Світлана Сорочинська.

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео