В ПК «Березіль» Сергій Надал звітував перед тернополянами про виконану роботу протягом 2017-го року (фото)

Безымянный (Copy)

Сьогодні, 4 листопада, в будинку культури ім. Л.Курбаса мер міста та начальники профільних провідних управлінь міської ради звітували про реалізовані проекти цього року.

Продовж семи років Сергій Надал звітує про виконану роботу, а зробленого чимало: вдалось реалізувати проекти на капітальні ремонти цього року та оновлення міста, з міського бюджету виділили 140 млн грн, з яких 70 млн на ремонти житлового фонду.

На ремонти доріг у бюджеті було закладено 45 млн грн, а близько 40 млн грн  на поточний ремонт. 14, 5 тис м2 відремонтували капітальним ремонтом, а це близько 10 тернопільських вулиць.

Протягом останніх років більш акцентували на ремонт доріг, протягом року відремонтовано близько 60 доріг, - каже Сергій Віталійович, - Також ми оновили паркове освітлення, вхід в парк ім. Т. Шевченка, провели ремонт в парку Національного Відродження, відремонтували вуличне освітлення та попрацювали над озелененням міста.

Безымянный3 (Copy)
Безымянный3 (Copy)

Тішить око тернополян сучасний аеромобільний фонтан, який має естетичне значення і є окрасою нашого ставу. Це ще одна туристична родзинка і в наступному році планують додати йому музичний супровід. Не залишили осторонь і медичні заклади в які закупили нові обладнання. У другій міській лікарні провели ремонт даху та закупили реанімаційні монітори. Ремонт проводиться у всіх тернопільських лікарнях, згодом запрацює оновлена програма здоров’я тернополян. Слід  зазначити, що цього року Тернопіль вперше отримав комп’ютерний томограф. Завершили ремонт інфекційно-діагностичного відділення дитячої міської лікарні. Незабаром проведуть капітальний ремонт в  інфекційному відділенні дитячої лікарні по вул. Сахарова та згодом всі поліклініки повністю комп’ютеризуються.

Безымянный4 (Copy)
Безымянный4 (Copy)

По программі перемодернізації житлового фонду, в будинках проводиться заміна вікон, утеплення, модернізація внутрішньої комунікацій, завдяки чому тернополяни зможуть економити на рахунках за тепло і теплопостачання. За цей рік такою програмою скористались 18 будинків і в 9-ти замінили вікна. Проводиться встановлення індивідуальних теплових пунктів для кожного будинку, яке забезпечуватиме цілодобове гаряче водопостачання, покращиться теплопостачання.

Незабаром розпочнеться будівництво водної арени Тернополя, були зроблені ремонти в усіх спортивних школах, отримано новий футбольний майданчик з сучасною системою поливу. Капітально відремонтовано центральний стадіон і наступного року планується будівництво універсального спортивного комплексу по вул. Злуки.

Місто також продовжує надавати допомогу сім’ям загиблих учасників АТО. Сергій Надал разом із командою роблять усе від них залежне, аби зробити життя родин бійців максимально комфортними.

Успіхи Тернополя визнали на міжнародному рівні. Продовжуватимуться ремонти доріг, планують завершити ремонт мосту на дамбі ставу. Уже третій рік поспіль Сергія Надала визнали найвідповідальнішим мером України.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео