Про особисте, власні модельні параметри та іменитих суддів, розповіла зірка шоу «Модель XL» із Заліщиків Ірина Купчак (ексклюзив)

ірина купчак4

Вона читає англійську класику в оригіналі, захоплюється танцями, малюванням і ораторським мистецтвом. Вона мала стати перекладачем, а стала зіркою мега-проекту «Модель XL». Її звати Ірина Купчак, їй 20 років, вона з маленького містечка Заліщики. Щирість і відкритість цієї дівчини вражає. Жодного напускної таємничості, загадковості і навіть натяку немає на «зіркову хворобу», хоча усі підстави для цього в Іри є. 

Журналіст "Терену" поспілкувався з Іриною про шоу, плани на майбутнє та особисте життя.

- Хто чи що надихнуло Вас на участь у проекті «Модель XL»?

- Не можу сказати, що були певні речі, які надихнули мене на участь у проекті. Головною метою для мене було донести до усіх людей, що не варто боятися і приховувати свої, як вам, можливо, здається, недоліки, потрібно перетворювати їх на переваги, за які вас любитимуть усі! Не потрібно соромитись бути собою!

- Які Ваші модельні параметри (якщо це не секрет)?

- Мої параметри – 103-90-110.

ірина купчак3
ірина купчак3

- До завершення проекту Вам не можна розголошувати подробиць, але чим особисто для Вас стало шоу? Чи виправдала себе участь у «Модель XL» і чого від нього Ви узагалі чекали?

- Підписавши  контракт з 1+1, я не маю права розголошувати будь-яку інформацію, проте, можу сказати, що є речі, за які я безмежно вдячна проекту. Одна з них – люди, з якими я пройшла вогонь, воду і мідні труби (у прямому сенсі цього слова). Це, насправді, неоціненний досвід, який залишиться зі мною назавжди, бо коли постійно працюєш з професіоналами, ти розумієш, що є до чого тягнутись і зупинятись на досягнутому я не збираюсь!

- Хто із чотирьох суддів сподобався Вам найбільше?

- Суддями у проекті були Андре Тан, Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич та Влад Яма. Скажу чесно, що кожен з них – великий професіонал своєї справи, у яких є чому повчитись. Я неймовірно рада, що працювала з такими людьми. Їхні поради завжди були доречними, а критика – справедливою. Хотілося б виділити Андре Тана, який дуже часто підходив до учасниць на знімальних майданчиках і завжди знаходив слова підтримки і заохочення у будь-який момент.

ірина купчак2
ірина купчак2

- Ви із невеликого містечка, де всі всіх знають. Як Заліщики відреагували на таку популярність? Чи підтримали друзі, знайомі, родина?

- Так, містечко у якому я виросла, насправді дуже маленьке, там кожен один одного знає особисто, тому, напевне, був присутній той фактор: «Що скажуть люди, коли подивляться проект!?» Хоча, я не скажу, що колись у житті на мене впливала думка громадськості, тому я не дуже цим переймалась. Я все робила у своє задоволення. Звісно, що як тільки проект вийшов на екрани, мої соцмережі розривались від повідомлень та відгуків, а телефон – від дзвінків родичів, друзів та знайомих. Я дуже вдячна людям за прекрасні коментарі, сказані на мою адресу, за те, що всі сприйняли цю новину адекватно та позитивно, але у той же час я розумію, що скільки людей, стільки і думок, тому готова до будь-чого.

- Чи плануєте далі будувати кар’єру моделі?

- На даний момент я закінчую 4 курс в університеті, тобто отримую диплом бакалавра, звісно, що було б добре наступного року продовжити навчання, але як життя складеться – не знаю, тому загадувати наперед не берусь. Можу сказати, що проект дав мені зрозуміти, чого я хочу у цьому житті, тому залишати шлях моделінгу я не збираюсь і не хочу, тим більше, я розумію, що якщо захотіти, то можна добитись багато чого у даній сфері, на що я і сподіваюсь!

ірина купчак
ірина купчак

Довідка:

Ірина Купчак народилася у Заліщиках. Четвертий рік живе і навчається у Чернівцях (Чернівецький Національний університет ім. Юрія Федьковича). Здобуває фах перекладача англійської мови. Захоплюється фотографією, має бажання перетворити це хобі у професію. Улюблені виконавці в українському шоу-бізнесі – Монатік, Онука, Скрябін. Більше подобаються американські та британські виконавці – The weeknd, Aerosmith, Dua Lipa, Adele.

Якщо дивиться фільм, то комедію або мелодраму. Часто читає англійську літературу, і вважає, що читати потрібно мовою оригіналу, як це робить сама.

P. S. Найбільший і головний секрет, який відкрила нам Ірина Купчак – це не її модельні параметри, а те, що її серце вільне…

Фото з особистого архіву Ірини Купчак

Вибір читачів за тиждень

Відео