Тернополян навчать втілювати найцікавіші ідеї

23172795_2104783796474699_6341708336309921460_n

У Мистецькій резиденції ім.Назарія Войтовича на Тернопільщині відкривають Освітню програму. У програмі передбачено заняття та тренінги для учасників різних зацікавлень та інтересів, що є актуальними та відкриють доступ до неформальної освіти місцевій громаді. У програмі передбачено: курс мистецтва для початківців, тренінги та зустрічі для активних громадян, воркшопи для дизайнерів.

Адреса: с.Травневе, Збаразького р-н, Тернопільської обл

вул.Дружби 70А (приміщення резиденції) та вул. Франка 1 (приміщення школи)

Програма триватиме з 12 листопада 2017 по 25 березня 2018 року

За програмою слідкуйте на сторінці Фейсбук та підписуйтесь на розсилку новин, написавши повідомлення на сторінку, зазначивши свою електронну адресу.

- Отже ми пропонуємо вам Курс мистецтва для початківців, у якому ви зможете отримати основи художньої практики та теорії, що включає заняття з композиції, кольорознавства, олійного живопису, графіки та ілюстрації. Заняття будуть проводити найкращі педагоги та художники, що вміють запалювати інтерес та давати доступний інструментарій для формування базових умінь, що стануть гарним фундаментом для втілення творчих ідей, - пишуть організатори.

Тренінги та зустрічі для активних громадян, що дадуть змогу отримати інструменти для розвитку громади, навчатися створювати та вести проекти, отримають знання про права людини та їх практичне застосування.

А також воркшопи - робота з майстрами над розробкою дизайнерських ідей та речей.

Увага! Для участі у програмі потрібно зареєструватись та обрати курс який ви хотіли б відвідувати за посиланням.

Вибір читачів за тиждень

Відео