Оксана Бучко

У Тернополі подають до суду на недобросовісного підрядника

osbb

На підрядника, який ухиляється від виконання взятих на себе гарантійних зобов’язань, збирається подати у суд управління ЖКГ у Тернополі. Мова йде про ТОВ «Альп-Промбуд», що не виконує обіцяного капітального ремонту фасаду з утепленням житлового будинку за адресою вул. Лисенка. 6, пише komun.te.ua.

Нагадаємо, що у 2015р. ОСББ «Мрія 2006», що на вулиці Лисенка, 6, було одним із перших об’єднань, яке прийняло участь в міській Програмі термомодернізації на умовах співфінансування 70/30 та частково провело утеплення власного сімдесятиквартирного будинку. Однак вже у травні 2017 року голова правління п. Галина Ткач звернулась до управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології з проханням визначити причини появи тріщин в межах утепленого фасаду. Спільною робочою групою за участі працівників сектору з питань енергозабезпечення, відділу технічного нагляду та проектної організації було проведено візуальне обстеження зазначеного об’єкта та підтверджено справедливість нарікань мешканців. Ці недоліки мав би ліквідовувати підрядник. Такі вимоги управління ЖКГ, що надсилали підряднику на юридичну адресу, проігнорували.

У даній справі управління і далі буде підтримувати позицію мешканців ОСББ «Мрія 2006». Для вирішення питання підготували та подали до органів державного казначейства документи про оплату судового збору та здійснюють збір документів, необхідних для подання позовної заяви. Після цього подадуть до господарського суду Тернопільської області відповідну позовну заяву.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео