Орест Сарматський

Чим на Тернопільщині здивувала аграріїв компанія - лідер з виробництва гібридів кукурудзи? (фото)

заставка (Copy)

Компанія «Дюпон Піонер» продемонструвала цікаві новинки.

Як повідомляв ТЕРЕН, на полях компанії «Агропродсервіс», в селі Настасів, що під Тернополем відбувся ІІІ-й Західноукраїнський чемпіонат на кращий гібрид кукурудзи та цукрового буряка. У рамках його проведення компанія «Дюпон Піонер» продемонструвала учасникам чемпіонату нові гібриди кукурудзи.

- Ми багаторічні учасники усіх масштабних заходів, які проводить «Агропродсервіс». Успішно співпрацюємо з цими партнерами уже 10 років. Разом проводили різноманітні семінари, Дні поля, зимові навчання, практичні покази агро-новинок. Цього разу представляємо вісім гібридів кукурудзи, - розповів регіональний менеджер з підтримки ключових клієнтів компанії «Дюпон Піонер» Микола Ільницький.

А його колега, регіональний менеджер компанії Назар Періг наголосив на тому, що «Дюпон Піонер» є світовим лідером у розробці та наданні сучасної генетики рослин і пропонує насіння високої якості фермерам у більш ніж 90 країнах світу.

d04 (Copy)
d04 (Copy)

Компанія надає агрономічну підтримку та супровід задля підвищення продуктивності і прибутковості аграріїв, а також прагне розвивати системи стійкого ведення сільського господарства. Компанія  працює із аграріями України, забезпечуючи стабільні поставки високоякісного насіння соняшника та кукурудзи локального виробництва та задовольняючи зростаючий попит на насіння цих важливих сільськогосподарських культур.

Як зазначив Назар Періг, унікальна інновація від компанії «Дюпон Піонер» - лінійка гібридів Optimum AQUAmax (Оптимум АКВАмакс).

Її особливість полягає в значному зниженні ризиків, викликаних непередбачуваними погодними умовами. У процесі жорсткого селекційного відбору продукти Optimum AQUAmax пройшли випробування в умовах посухи, а також при сприятливих погодних умовах. Результати показали: при будь-якому сценарії розвитку подій гібриди кукурудзи Optimum AQUAmax є неперевершеними за своєю врожайності. Це справжній прорив в галузі селекції, до якого компанія «Дюпон Піонер» йшла з 1957 року. Діяльність численних науково-дослідних центрів компанії була зосереджена навколо найважливішого завдання: створення гібридів кукурудзи, здатні давати високі врожаї навіть в особливо посушливі роки. Це стосується і тих наших гібридів, які ефективно використовують в компанії «Агропродсервіс», в тому числі й гібриди кукурудзи Optimum AQUAmax. Ця технологія на генному рівні спрямована на зменшення інтенсивності скидання вологи через листя, стебла у літні місяці, коли спека. А такі гібриди буяють, вони зелені, волога йде у зерно, воно наливається і звідси – хороші врожаї, у чому переконалися в «Агропродсервісі». З цією компанією інтенсивно співпрацюємо років зо три. Подібні заходи, як цей чемпіонат, ефективні тим, що ми можемо порівняти не тільки свої гібриди, але й ознайомитися з іншими компаніями, яких нині чимало і в кінцевому підсумку, отримати ті результати, на які ми покладаємо певні сподівання.

d01 (Copy)
d01 (Copy)

d02 (Copy)
d02 (Copy)

d03 (Copy)
d03 (Copy)

d05 (Copy)
d05 (Copy)

Довідково. На сьогоднішній день в компанії «Дюпон Піонер» в Україні працює близько 150 штатних cпівробітників, включаючи понад 70 агрономів-консультантів, які просувають продукцію торгової марки  Піонер® в Україні. У 2000-х роках компанія «Дюпон Піонер» подвоїла обсяг селекційних програм і домоглася вражаючих результатів в аграрній сфері.

Фото автора 

Вибір читачів за тиждень

Відео