Оксана Бучко

Два тернопільські проекти оцінюватимуть спів - ведуча «Ревізору» і заступник міністра молоді та спорту

photo_2017-09-19_19-49-08-1024x728

Найкращі соціальні проекти оголосять в Одесі 9 грудня. На першу премію у соціальній сфері - Social Project Awards – відібрали два тернопільські проекти, повідомляють на сайті ГО «Громадський простір».

Так, серед проектів у галузі культури за першість позмагається Міжнародний музичний фестиваль «ФАЙНЕ МІСТО». У номінації «Технологій та інновації» претендент на перемогу - проект «Robota на громаду», мета якого зробити прийом на роботу в органи місцевого самоврядування зручним та прозорим.

Конкурс проводять під гаслом: «Кращим проектам — визнання і нагорода, зростаючим — підтримка і натхнення, всім бажаючим — майданчик для обміну досвідом, знайомств та пошуку однодумців».

Змагатимуться проекти у 10-ох номінаціях:

Спорт / здоровий спосіб життя;

Медицина та охорона здоров’я;

Технології та інновації;

Розвиток території;

Забезпечення рівних можливостей;

Культура;

Екологія;

Урбаністика;

Волонтерство;

Освіта.

Мета конкурсу Social Project Awards: популяризувати соціальні проекти і талановитих громадських діячів, які формують майбутнє країни. Як перший і єдиний конкурс подібного роду Social Project Awards спрямований на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння підйому соціальних проектів в країні.

Три кити, на яких заснована ідея конкурсу:

  • про кращі соціальні проекти повинні знати;
  • проекти, що розвиваються отримують можливість перейняти успішний досвід реалізації;
  • нагородження проектів, які приносять користь суспільству і світу в цілому, має бути піднесено до рівня найпрестижніших нагород.

Серед журі конкурсу такі відомі особистості як Ганна Жижа (шеф-редактор та спів-ведуча телешоу “Ревізор”), Олександр Ярема (заступник міністра молоді та спорту України), Андрій Куликов (журналіст) та ін.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео