15-річна «кременчанка», що різала собі вени і кидалася під авто, насправді зі Збаражчини

нещасне кохання

Інакше, як божевіллям, поведінку 15-річної дівчини не назвати. Через непорозуміння зі своїм 17-річним хлопцем, вона спочатку розрізала вени розбитою пляшкою, а потім ще й кинулася під авто.

Ушкодження у юної панянки не суттєві. Після надання меддопомоги її відпустили до дому. А от її батьки ймовірно сплатять штраф за те, що чадо ночами тиняється невідомо де та ще й допивається до ручки.

Як повідомив відділу комунікації Нацполіції Тернопільщини т.в.о. начальника Збаразького відділення поліції Володимир Гарасимів, потерпіла разом зі своїм сімнадцятирічним хлопцем відпочивали у її бабусі 11 листопада. Близько опівночі до юнака зателефонували друзі і покликали на природу. Пара викликала таксі та поїхала.

Добряче хильнувши, хлопці вирішили з’ясувати стосунки на ґрунті ревнощів. Юний мачо образився на подругу і вирішив їхати до дому. Проте, передумав.

Дівчина намагалася помиритися з другом та всіляко привертала його увагу. Хлопець не реагував на неї і нещасна, розбивши пляшку з-під пива,  склом розрізала вени на лівій руці. Після цього компанія вирішила йти додому. Дорогою дівчина й далі зверталася до товариша, але марно. Тоді закохана школярка кинулася під колеса автомобіля, який проїжджав повз них. На щастя, швидкість автівки була низькою і травми вона отримала не значні, – зазначають у поліції.

На місце події викликали правоохоронців та бригаду екстреної медичної допомоги. Оскільки село, де розгорталися драматичні події знаходиться поблизу Вишнівця, прибули лікарі із Кременця та забрали потерпілу до районної лікарні. Саме тому у повідомленнях з’явилася інформація, що дівчинка із Кременця. У Кременецькому РВ Нацполіції цього факту не підтвердили, кажуть, що героїня все ж мешканка Збаражчини.

Правоохоронці також зазначають, що події не вносили до єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітніх за ч.1 ст.184 КУпАП та двох повнолітніх осіб, які розпивали алкогольні напої із неповнолітніми за ст.180 КУпАП.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео