Чому у Тернополі хочуть об'єднати АТОвців?

1

Громадська Спілка «Об'єднання учасників АТО Тернопілля», яка представляє інтереси учасників АТО Тернопільської області, сьогодні, 14 листопада провела брифінг на тему: «Створення єдиної обласної Спілки учасників АТО Тернопілля, співпраця з іншими громадськими організаціями, органами центральної влади  та місцевого самоврядування для досягнення законних та Конституційних прав учасників бойових дій на території Тернопільської області», повідомляють у Тернопільській обласній раді.

До участі в брифінгу долучилися керівники Тернопільської обласної ради, Тернопільської облдержадміністрації, Тернопільської міської ради, керівники райдержадміністрацій, представники юстиції, Держгеокадастру, силових структур, засоби масової інформації, громадські організації та голови об'єднаних територіальних громад Тернопільської області.

- Допомога бійцям АТО та їх сім’ям була, є і залишатиметься пріоритетним завданням у роботі обласної ради. Вірю, що «Об'єднання учасників АТО Тернопілля» зробить процес нашої співпраці ще швидшим та продуктивнішим, допоможе створити додаткові програми, які допомагатимуть нашим військовим відчути підтримку з боку держави, - зазначив голова обласної ради Віктор Овчарук.

Також під час брифінгу відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Спілкою та Головним управлінням юстиції в Тернопільській області.

Фото: te-rada.org

Вибір читачів за тиждень

Відео