Віра Олександрович

Михайло Зубик: «Тернопільщина нині насамперед потребує надійного покриття на півдні» (відео)

Зубик

Представник Національної ради із питань телебачення і радіомовлення в Тернопільській області Михайло Зубик привітав тих, хто робить новини, знімає і монтує сюжети, забезпечує зв’язком і комунікацією.

Нагадаємо, День працівників радіо, телебачення і зв’язку відзначають сьогодні, 16 листопада. Встановили це професійне свято Указом Президента України у 1994 році. Девіз працівників зв’язку і медійної сфери: «Ми працюємо, щоб Україна стала розвиненою інформаційною державою».

- Вітаю усіх із нашим спільним професійним святом, - каже Михайло Зубик. – Надзвичайно приємно нині бачити нові молоді обличчя. Вони із надією і оптимізмом дивляться у майбутнє нашого радіотелепростору і всієї України також.

Після цього він розповів про здобутки і труднощі, із якими фахівці медіа стикнулися цього року, а також наголосив на тому, що потрібне надійне покриття на півдні нашої області.

[embed]https://youtu.be/nTBBCGjNNBM[/embed]

Після цього Михайло Зубик вручив грамоти від Національної ради із питань телебачення і радіомовлення. Їх отримали, зокрема, Світлана Попович – звукорежисер обласного радіо, Людмила Ференц - програмний директор ТзОВ «TV-4» і юрист цього ж товариства Анжеліка Баран та інші.

- Шановні колеги, святкуймо разом, вірмо в майбутнє, - побажав він наостанок. - Усіх вам благ!

Вітання працівникам сфери радіо, телебачення і зв’язку під час урочистостей виголосили і голова обласної держадміністрації Степан Барна та голова облради Віктор Овчарук (про це читайте ТУТ прим.). Окрім того, очільники краю вручили того дня подяки і грамоти за сумлінну працю і високий професіоналізм працівникам телеканалів TV-4, ІНТБ і ТТБ, першого інтернет-телебачення області «Медіатор», філії «Українського радіо» і обласного, а також – товариства «Радіо Тон».

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео