Наслідки смертельної ДТП на Тернопільщині

сльоза

У жахливій дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 30 жовтня у селі Плебанівка Теребовлянського району загинув і водій таксівки, який віз бабусю, мати та немовля до Тернополя.

Загинув і таксист Степан Назаревич із села Верхняківці, який віз родину до Тернополя. Аварія трапилася неподалік Плебанівки на Теребовлянщині. Пані Наталя везла свою донечку на прийом до ортопеда. На трасі не розминулися авто таксиста та вантажівка. За попередньою інформацією поліції, водій автомобіля Ford Connect виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у DAF. Ушкодження отримав і третій автомобіль, який проїжджав поруч у момент зіткнення, пишуть на сайті nova.te.ua.

Деякий час після аварії пані Наталя та її мати лікувалися в районній лікарні. Лише днями жінки повернулися додому, де так порожньо без їхнього ангелятка Марії-Єлизавети… Дізнавшись про трагедію, батько загиблої дитини приїхав з-за кордону, куди незадовго перед тим поїхав.

— Нема нашої дівчинки… Не розумію, чому так сталося… Мама лежала в реанімації, ще не здорова, але виписали її, щоб не підхопила якоїсь інфекції, бо у неї астма, — розповіла пані Наталя. — Ні я, ні мама не пам’ятаємо моменту аварії. Опритомніли ми аж у лікарні. Можливо, думали в той час про щось інше, не дивилися на дорогу, а може, пам’ять намагається стерти страшне… З водієм Степаном ми не були близько знайомі, лише одного разу їхали з ним до Тернополя. Цього разу я викликала таксиста за візиткою, мали їхати з іншим водієм, але він чомусь не зміг поїхати і відправив нам Степана. Це просто збіг обставин… Я сиділа з донечкою на задньому сидінні, а мати — біля водія. Степан всю дорогу мовчав, єдине, сказав, що напередодні у них в селі був храмовий празник і що всю ніч не було світла…

У Верхняківцях розповіли, що Степан мешкав з бабусею, його батьки були на заробітках за кордоном. Страшна звістка змусила їх повернутися додому. Кажуть, що Степан був добрим і щирим, завжди приходив на допомогу. Три роки зустрічався з дівчиною, наступного року планував одружитися, та, на жаль, не судилося…

Вибір читачів за тиждень

Відео