Оксана Бучко

На виборах в ОТГ Тернопільщини у трійку лідерів ввійшла Аграрна партія (відео)

MVI_6789.00_00_09_09.Still001

Результати виборів, які нещодавно відбулися в об’єднаних територіальних громадах Тернопільщини, підсумував голова Тернопільської обласної організації Аграрної партії Іван Чайківський на прес-конференції 22 листопада. Порушень представники партії не зафіксували, хоча помічали моменти, коли з'являлася висока імовірність зловживань.

- За період виборів найбільше спостерігалось незрозумілих речей, які відбувались ввечері, - зазначив Іван Чайківський. - Під час підрахунку голосів я б хотів звернути увагу, що на певних дільницях постійно зникало світло. Або світла не було довший період часу, подекуди -  до ранку.

Аграрна партія вийшла на третє місце за результатами виборів в області та в Україні. Тож мова йде про шанси партії зайняти і парламентську нішу.

-Ця динаміка відстежувалась не тільки на Тернопільщині, але і в Україні, - продовжив Іван Чайківський. -  У Зборівській ОТГ ми маємо перше місце, у Ланівецькій ОТГ – друге, у Хоростківській – третє. Якщо говорити про Саранчуківську громаду – це 26 %. А якщо ж говорити про вибори в Україні,  то Аграрна партія взяла тверде третє місце. Далеко позаду залишились парламенські сили.  І ми розуміємо, що  це неспроста.

Представники Аграрної партії зосереджуватимуть роботу на використанні ресурсів в ОТГ для розвитку виробництва на місцях та залучення інвесторів. Також свою діяльність партія починає у містах.

-Ми хочемо підключити міську інтелігенцію, - додав Іван Чайківський. - Ми будуємо осередки у містах. В Україні є багато міст-мільйонників, в які треба теж заходити.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=q4qwIN2ykf8[/embed]

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео