Тернополянам розкрили секрети приготування ранкововї кави

23874261_551904261822643_1023022572_o

Багато тернополян розпочинає свій ранок із кави, адже саме цей кофеїновий напій допомагає їм прокинутися.

Так ось, ранкову каву можна зробити ще набагато смачнішою, просто додавши туди деякі спеції.

Для початку у каву варто додати какао-порошок (від 1 до 1,5 столових ложок). А якщо ще додати у напій вершки, то ви створите таку собі какао-версію для дорослих.

Звісно, ви можете поекспериментувати зі спеціями

Особливо такими, як кориця, мускатний горіх, лаванда, кардамон і багато іншого. Це допоможе збагатити смак вашої кави, та спробувати щось нове. Просто додайте 1/4 чайної ложки обраної вами спеції в мелену каву й зваріть напій.

Ну і звісно, у каву можна додати і екстрактів

Вони допоможуть урізноманітнити аромат вашої кави та навіть смак. Можете спробувати базові поєднання, додаючи трохи ванільного або кокосового екстракту, або дивний вибір, пробуючи м’яту або ром.

Ну і останнім, що може збагатити смак вашої ранкової кави - це сіль. Не дивуйтеся, адже саме сіль може «нейтралізувати» кавову гіркоту, роблячи напій більш м’яким.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео