На Тернопільщині шукають шеф-кухаря. І це не ресторан...

41_main_ukr

Професійний кухар на виробництві чи на підприємстві - це реальність. За європейськими стандартами мати у штаті шеф-кухаря - норма, навіть для робітничої їдальні. Тож компанія «Агропродсервіс» запрошує на роботу нового професіонала своєї справи.

24273445_1711702558869584_6594352366616347913_o
24273445_1711702558869584_6594352366616347913_o

В обмін на високі вимоги у компанії пропонують: - Роботу в дружньому колективі! - Роботу на найсучаснішому обладнанні фірми «Rational»! - Безкоштовне навчання! - Стабільну високу заробітну плату! - Можливість реалізувати себе як професіонала!

Вибір читачів за тиждень

Відео