У культурному середовищі на Тернопільщині назрів скандал

культура

Свавілля свого методиста просять зупинити працівники Бучацького РКБК. У зверненні, яке вони опублікували на сайті «Бачацькі новини» стверджують, що одна працівниця тероризує увесь колектив.

Працівники культури кажуть, що їхній методист займає свою посаду незаконно, адже немає відповідної освіти. А із серпня 2015 по березень 2016 року жінка, начебто, узяла відпустку по догляду за внучкою, а сама поїхала на заробітки до Росії.

Обурення колег також викликає той факт, що усі успіхи колективу методист присвоює собі. Тим часом намагається підловити їх на невдачах. Навіть хоче позбутися діючого директора і зайняти його посаду, проте підтримки наразі не отримує. За що й усіляко мститься колегам по театральному цеху.

«Майже кожен з нас був інспектованим обласною комісією, викликаною методистом. Щоб таким чином нам відомстити за те, що її не підтримали на шляху до директорського крісла і портфеля. Нещодавно відбулися збори трудового колективу РБК щодо висунення кандидатур до складу конкурсної комісії на посаду керівника комунального закладу культури. І цього разу не вдалося пропхати «своїх» людей у члени комісії, які б проголосували за її кандидатуру. І це знову не сподобалося, і знову посипалися нові наклепи на наші голови, і інших невинних ні в чому людей», – йдеться у листі.

Тож працівники Бучацького РКБК вимагають звільнити методиста.

«Ми вважаємо що робота РБК не погіршиться за її відсутності. Районному і обласному керівництву варто задуматися чи не легше позбутися однієї людини, яка абсолютно непотрібна, чи втратити весь колектив», – наголошують бучачани.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео