Віра Олександрович

Дружина головного свободівця Тернопільщини уже повчає міських депутатів (фото, відео)

Основне_Турецька

Повноваження депутата Наталі Турецької підтвердили сьогодні, 30 листопада, на сесії Тернопільської міської ради.

Це питання було першим у порядку денному. До трибуни запросили голову міської ТВК Віктора Дрозду. Він і оголосив про те, що міській раді тепер – новий депутат.

- Як відомо, депутат від ВО «Свобода» Володимир Стаюра вибув у зв’язку зі смертю, - каже він. – Тому мандат отримує наступний у партійному списку.

[embed]https://youtu.be/X_rP5bGtQiQ[/embed] Нагадаємо, Наталя Турецька - дружина головного свободівця Тернопільщини і депутата облради Олега Сиротюка. Він, до речі, уже і нардепом був, і головою обласної держадміністрації.

Депутати
Депутати

Привітав із цим Наталю Турецьку міський голова. Подарував їй букет. Депутатка – із зачіскою та у нарядній чорній сукні вирішила познайомитися зі своїми новими колегами… просто із трибуни. При цьому вона нагадала, що має депутатський досвід, але вже помітила, що у міській раді доведеться працювати дещо по-іншому, ніж в обласній.

[embed]https://youtu.be/nRoULblMl4U[/embed]

Згодом Наталя Турецька активно взялася до роботи і навіть виступала. Зокрема, висловила свою позицію щодо конфлікту, який привів на сесію обурених мамусь (читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ прим.).

Окрім того, на сесії внесли зміни до складу постійних комісій міської ради. Зокрема, свободівець Олег Климчук – директор Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 (бульв. Петлюри, 8) – став головою постійної регламентної комісії. Додамо, «перетасовку» серед депутатів спричинила саме загибель Володимира Стаюри і бажання Наталі Турецької працювати в іншій комісії.

Климчук_з телефоном
Климчук_з телефоном

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео