Віра Олександрович

Як у бюджеті Тернополя латали «дірки» (фото, відео)

Сесія

Зміни до бюджету Тернополя на 2017 рік депутати внесли на сесії міської ради сьогодні, 30 листопада.

Доповідала із цього питання фінансовий заступник мера Вікторія Остапчук. Особливих запитань депутати не мали. Вносили лише пропозиції, так би мовити, - на майбутнє, як, на їхню думку, варто було б розподіляти кошти.

Остапчук
Остапчук

- У змінах до бюджету Тернополя на 2017 рік передбачили виділення коштів на виплату зарплати працівникам бюджетної сфери, - каже вона. - У тому числі - працівникам професійних технічних училищ. Окрім того, кошти передбачили на компенсацію витрат за пільгове перевезення окремих категорій тернополян в громадському транспорті і на проведення спортивних і культурних заходів у місті протягом грудня.

[embed]https://youtu.be/UsFOL_OYCAg[/embed]

Відтак – 34 «за». Депутати залишилися задоволеними, бо у бюджеті вдалося залатати «дірки» аж до кінця цього року (про цікаве на сесії читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ прим.).

Надал
Надал

До речі, перед цим депутати дали 32 «за», коли Вікторія Остапчук звітувала про виконання бюджету за 9 місяців. Причому все минуло – без запитань і дискусій.

[embed]https://youtu.be/KG3nzrtrue0[/embed]

Отже, загалом цього року виконання бюджету міста за доходами – 1 мільярд  728 мільйонів 11,6 тис. грн. Такої суми наша казна у попередні роки точно не отримувала.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео