Оксана Бучко

Тернополян просять підтримати кращі проекти

IMG_9939

Тернополянам пропонують взяти участь у голосуванні за найкращі проекти Програми соціального підприємництва. Триватиме воно до 14 грудня. Таку ініціативу реалізовують у Тернополі,  Києві та Маріуполі.

Щоб підтримати проекти рідного міста, потрібно:

1. Зайти на YouTubeканал https://goo.gl/mddCFV 2. Подивитись відео учасників. 3. Поставити вподобайку проекту, який найбільше сподобався - це і є ваш голос. 4. Зробити пост з посиланням на відео, яке підтримуєте, аби ще більше людей проголосувало.

Увага! Врахованими будуть тільки вподобайки під відео на YouTube, лайки у Facebook не враховуються.

Нагадаємо, протягом трьох останніх місяців Українська Соціальна Академія реалізовує свою освітню програму в місті Тернополі. У її рамках відбулася низка подій:

- 26 жовтня зустріч-знайомство учасників та круглий стіл: «Тернопіль – нова платформа для соціального підприємництва»;

- 6-8 листопада - акселераційна програма, де у навчанні взяло участь 19 активних та ідейних людей;

- 21 листопада десять кращих проектів мали можливість отримати консультацію від ментора - експерта з копірайтингу і SMM.

Наразі триває наступний етап програми. Учасники зняли невеличкі ролики своїх ідей, щоб взяти участь у всеукраїнському голосуванні та виграти можливість представляти свою ідею інвесторам. Уже почалось голосування за найкращі проекти Програми соціального підприємництва і триватиме воно до 14 грудня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео