В Чорткові школярі стріляли з пневматичних гвинтівок

DSC_0249

За ініціативи управління освіти, молоді та спорту міської ради до Дня Збройних Сил України на базі Чортківського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України 02 грудня п.р. відбулась відкрита першість міста Чорткова з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів міста й району (всього 16 чол.).

За результатами змагань I місце в командному заліку отримала команда Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, повідомляє прес-служба Чортківської міської ради.

В особистому заліку перемогу серед юнаків отримав Євген Лещишин, серед дівчат – перше місце у Оксани Соловйової, учнів загальноосвітньої школи № 2.

II місце в командному заліку у Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7.

В особистому заліку II місце серед юнаків у Андрія Бойчука, учня загальноосвітньої школи № 5, серед дівчат – у Марії Дідик, учениці Улашківської загальноосвітньої школи.

III місце в командному заліку посіла Джуринська загальноосвітня школа.

В особистому заліку III місце серед юнаків у Валерія Маланчука, серед дівчат у Олександри Деренюк, учнів загальноосвітньої школи № 7.

Загальне керівництво та проведення змагань здійснила районна організація ТСО України. Головний суддя змагань – Михайло Кіт, суддя — Максим Русінко, секретар – Роман Андрушків.

Команди – переможці та призери змагань нагороджені медалями та грамотами відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради.

Вибір читачів за тиждень

Відео