Тернополяни засуджують «спокусливі фотографії тіла дівчат»

24775188_182263505689669_8384799998040240367_n

Чи не кожен тернополянин нині зареєстрований у соцмережах, у тому числі і в Instagram. Хтось із них викладає власні світлини, хтось фото архітектури, їжі, одягу, а є й такі, які діляться із підписниками “спокусливими фотографіями власного тіла”.

Я в шоці... Школярки, студентки і інші дівчата які мають і не мають хлопців/чоловіків роблять спокушаючі фотографії свого тіла і викладають їх на огляд, пише житель  Тернопільщини Євген, який нещодавно зареєструвався в Instagram. 

Хлопець пояснює, що такі фото - це не найкращий спосіб знайти собі хлопця чи чоловіка, адже важливе не лише тіло, а й моральні якості.

Коли у дівчини не вистачає особистих якостей і душевної глибини зацікавити хлопця, вона оголюється. Так, чоловіки люблять жіночі тіла, але ж спокусивши чоловіка таким чином, дівчина залишиться для нього всього лише тілом. Поваги і глибоких почуттів в такому союзі не вийде. Якщо ви хочете привернути увагу хлопця, який буде вас цінувати і поважати, який захоче з вами довготривалих відносин, то ведіть себе гідно. Ставайте привабливою таємницею, яку чоловікові буде цікаво пізнавати. Бо дівчина, яка цінує і поважає себе, ніколи не викладе своїх відвертих фотографій на загальний огляд, і ніколи не вийде на публіку подібно дівчині легкої поведінки, продовжує Євген.

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео