Районний посадовець з Тернопільщини заробила 38 тисяч гривень за місяць (документ)

довідка чванкіна

38 тис. грн. за місяць отримала посадовець районного масштабу з Тернопільщини. Про ледве не рекордну заробітну платню заступника голови Збраразької районної ради Юлії Чванкіної повідомляє «Політичний Збараж». Щоправда уточняючи, що це за літній місяць, враховуючи відпускні виплати та матеріальну допомогу на оздоровлення. Інформацією про доходи Чванкіної поділився депутат Збаразької районної ради Роман Обізюк.

«Депутат райради Roman Obizyuk радо поділився матеріалами, які озвучив на сьогоднішній конференції. Тепер стає зрозуміло чому вихователі у садочках не можуть отримати гарантованих законом виплат. Гроші йдуть на утримання посад Збаразького району. 15 грудня сесія районної ради, де варто запитати: чи потрібні для нашого району чиновники з такими зарплатами? На думку Романа Обізюка – краще найняти 10 прибиральників, хоч користь якась буде...» – пише «Політичний Збараж», підтверджуючи інформацію фото довідки, яку надав депутат.

Згідно цього документу, окрім інших виплат пані Чванкіна у лютому отримала 5,4 тис. грн. допомоги для вирішення соціально-побутових умов, у липні – майже 11 тис. грн. допомоги на оздоровлення.

Фото «Політичний Збараж

Вибір читачів за тиждень

Відео