Тернополянам на замітку: як почати діяти уже зараз

yak-poboroty-lin

Із настанням зими більшість тернополян мріють про те, аби сидіти вдома, закутавшить у тепле покривало, пити теплий чай чи каву, дивитись фільми або ж читати книги. Проте, робота, школа та справи нікуди не діваються. Тож, як побороти власну лінь та почати щось робити розповідає тернопільський тренер Ігор Папуша.

Нині людство живе в комфорті. Їм не потрібно полювати, аби їсти та одягатись, воювати, аби мати десь жити. Тож людство нині дуже розлінилося. Тому дехто відвідує тренінги, аби це побороти, а дехто просто починає щось робити.

Коли ви, втомившись від нудьги та ліні лінуватись приходите на тренінг, ви потрапляєте в простір, де головне завдання тренера (повірте) полягає лише в одному - сподвигнути вас зробити хоч ЩОСЬ. І зовсім не важливо що саме. Хоч щось, що перерве плин цієї нудьги і ліні, прокрастинації і безподієвості, незадоволеності і неефективності, - пише Ігор Папуша.

Під час тренінгу вам спочатку буде потрібно визначитися, що ви хочете від життя, про що мрієте, чого прагнете. Далі ви почуєте запитання, що наразі у вас є для здійснення вашої цілі та результати на даний час.

Що? Їх нема? Ок. Значить вам це НЕ ВАЖЛИВО! Ви, звичайно, обуритесь, почнете розповідати, що ні, ВАЖЛИВО, ви дуже цього ХОЧЕТЕ, але якось обставини не складаються, зорі не сходяться, люди заважають, час не прийшов, ви не дозріли, вам пороблено - і ще багато різних причин та чинників встали у вас на шляху. Пробачте, але тренер буде невблаганний. Якщо по факту результатів нема, отже це не важливо. І все, що ви можете зробити справді продуктивного в цей момент, то це ВИЗНАТИ, що так воно і є. Це визнання просуне вас далі, відкриє нові горизонти, дасть нову перспективу. ПРИЙМІТЬ той факт, що на цей момент ваше життя наповнене іншими речами, тим, чим вам насправді важливо: бути невизначеними, туманними, розумними, бездіяльними, досконалими, суперечливими. Що ж, у цьому є своя користь і свої ВИГОДИ: не помилятися, не потрапляти під критику і осуд, не напружуватись, ні за що не відповідати - список можна продовжувати довго, чи не так?, - продовжує Ігор Папуша.

А далі вам прийдеться вирішити, що ж ви насправді хочете та що ви можете зробити для досягнення вашої цілі у даний момент.

ЧЕТВЕРТЕ, що вам запропонує зробити тренер, - ПООБІЦЯТИ, що ви це зробите. Тут же, публічно задекларувати, що я такий і такий обіцяю завтра (приміром) навести лад у своєму гаражі, що відкладаю зробити уже два останніх роки. Хто з нас не знає, що обіцянка, дана іншій людині, таки зобов‘язує, тонізує. І хоч гарантій, що ти таки стримаєш своє слово немає, все ж, така можливість появляється, - каже Ігор Папуша.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео