Оксана Бучко

В Тернополі поговорять про любов «без табу»

24131262_2180142882011360_7882222256280817004_n

Книгарня «Є» та видавничий центр «Академія» запрошують на презентацію повісті «16 весна» та збірок оповідань «Така любов» і «Любов така» за участю авторів Василя Теремка та Ірини Мацко. Захід відбудеться 8 грудня. Початок – о 18.00. Модератор – Юрій Матевощук. У життя героїв повісті Василя Теремка увірвалася їхня шістнадцята весна. Непросто збагнути себе вже інакшими, дати лад емоціям і втриматися від звички по-дитячому перекушувати недитячі проблеми. Життя спонукає до вчинків. А вони ще такі, якими є їхні відчуття, розуміння обставин і стосунки з дорослими на різних дорогах. Дехто вже дивиться на все згори. Хтось зосереджений на переживаннях і звідти спостерігає за всім. А ще хтось застряв у наївності. У пошуках себе вони продираються крізь проблеми, травмуються і стають сильнішими. Починають усвідомлювати свою дорослість, долають себе колишніх – і це найбільші їхні перемоги. 

Збірки «Любов така» та «Така любов» – це оповідання, новели й етюди про почуття, яке живить і вбиває, наповнює і спустошує. Воно некероване, через що й прекрасне. Всі ми потребуємо любові як повітря. І як не намагайся її збагнути - вона така. Розмова без табу й про те, що замовчують. Василь Теремко – український видавець, письменник, педагог, журналіст, медіапродюсер. Заслужений працівник культури України. Доктор наук із соціальних комунікацій. Лауреат премії імені Дмитра Нитченка. Директор Видавничого центру «Академія».

Ірина Мацко – українська письменниця, видавець, художниця, бібліотекар. Голова Тернопільської філії ЦДЛДЮ, керівник креативної студії «ІРИска». Адреса Книгарні «Є»: м. Тернопіль вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 254-4-59. Вхід вільний.

Вибір читачів за тиждень

Відео