На Тернопільщині відбуватимуться різдвяні дива

анонс

У костелі Скали-Подільської відбудуться фестини «Хай Різдво Христове об’єднує всіх».

Дійство розпочнеться о 18.00 після різдвяної Месси на площі перед школою 24 грудня.

Захід супроводжуватиметься співом колядок, віншуванням, відкриттям ялинки, благодійним ярмарком та запуском сотні небесних ліхтариків – що дозволить подарувати справжній святковий настрій усім присутнім і подарує можливість відпочити від клопотів сьогоднішнього дня. Цей фестиваль матиме перспективу щорічного традиційного повторення, як щось таке, що притаманне лише Скалі-Подільській і сформує певний колорит та хорошу думку гостей і туристів (у майбутньому) про наше невеличке містечко, - пишуть у facebook.

Цьогорічний захід проводиться в рамках проекту парафії УГКЦ Скали-Подільської «Активні імпрези взамін небезпекам соцмереж Інтернету» та проекту співпраці церкви та органів місцевого самоврядування в рамках «Школи відповідального служіння».

Як вже згадувалось – під час фестин має проходити благодійна ярмарка, вилучені кошти з якої стануть першим внеском у новий проект соціального служіння у громаді. Активні жителі містечка пройшли відповідну школу по служінні в потребах людей і заповнили аплікаційну форму на пошук інвестора на суму 75 000 грн. Для того, щоб інвестор підтвердив видачу коштів, потрібно зробити найперше власний внесок.

ТАК БУЛО У 2011 РОЦІ / див. ТУТ /.

ОРГАНІЗАТОРИ: Парафія УГКЦ Скали-Подільської Скала-Подільська об'єднана територіальна громада Львівська освітня фундація

 

Вибір читачів за тиждень

Відео