Що чекає тернополян на вихідних?

вихідні

Візит заступника Міністра молоді та спорту України Олександра Яреми , концерт Марії Гонти та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

16 грудня на вас чекає:

У цю суботу, 16 грудня, у Тернополі відбудеться зустріч із заступником Міністра молоді та спорту України Олександром Яремою. Початок - о 16:30 у сесійній залі Тернопільської міської ради

Тернополян запрошують на концерт Affecting Dissent - гурту, який підтримує пульс важкої музики і не дозволить вашим серцям згаснути в холоді. Відбудеться виступ у суботу, 2 грудня листопада, у арт-барі «Коза» о 21:00. Вхід – 70 грн.

17 грудня на вас чекає:

З нагоди ювілею заслуженої артистки україни марії гонти «Кохання січового стрільця» Тернопільський драматичний театр запрошує на романтичну оперету «Кохання Січового стрільця», яку покажуть з нагоди ювілею заслуженої артистки України Марії Гонти. Початок - о 19.00 Дитячий святковий ранок «Листи до святого Миколая» буде у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки 17 грудня. Початок - о 12.00, 14.00 та 16.00.

17 грудня о 17 год. в залі Тернопільської обласної філармонії відбудеться концерт Оксани Винницької Дівчина повністю втратила зір , але розвиває Богом дані таланти писати вірші та пісні. Дівчина хоче за зібрані на благодійному концерті гроші , допомогти діткам, якими опікується Карітас, здійснити подорож до Різдвяного Львова.

17 грудня пройде ІІ Всеукраїнський форум «КіноХвиля», у рамках якого відбудуться допрем`єрні покази українських кінострічок. майстер-класи відомих акторів, режисерів, кіносценаристів, кінооператорів, мультиплікаторів (зокрема: Наталії Васько, Віктора Андрієнка, Вікторії Трофіменко, Степана Коваля, Олексія Москаленка, а також голови Держкіно Пилипа Іллєнко (у відеороликах - детальніше)), а також презентації книг та спілкування з відомими режисерами та знімальними групами фільмів. У рамках форуму відбудеться показ понад 20 нових стрічок, з яких три - претенденти на Оскара.  Вхід вільний! Деталі за моб - 0677273382. За цим же мобільним можна записатись на кастинг, що відбудеться 17 та 19 грудня!

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео