Результати зборівського «Колосу» у футбольному сезоні 2017

kolos-zboriv

16 грудня в обласному драматичному театрі імені Т.Шевченка відбулось нагородження футбольних команд області та їх кращих гравців.

Звання кращого воротаря здобув гравець команди “Колос” - Руслан Мазур. Нагадаю, що команда у загальному рейтингу посіла 5-те місце вищої ліги, повідомляє Федерація футболу Тернопільської області.

Тренер команди Михайло Забитівський відзначає успіхи і інших гравців команди.

- Насамперед хочу виділити наших новачків – Романа Бабина й Андрія Когута, які, безперечно, підсилили гру «Колоса» в другому колі. Так Бабин забив у першому ж своєму матчі команді «ДСО-Поділля». Він же відзначився в непростому виїзному матчі проти заліщицького «Прогресу». Також чудово зіграв у другому колі Сергій Комар. Варто відзначити і нашого воротаря Руслана Мазура, який у багатьох матчах виручав команду. Капітан «Колоса» Роман Бардокін показав себе справжнім універсалом. Хороших слів за проведений сезон заслуговують також Михайло Турчак, який через перебір карток пропустив усього одну гру, та Ігор Козелко, котрий якісно грав на атаку та вміло притримував м’яча.”  - каже пан Михайло.

Слід відзначити, що участь команди у обласному чемпіонаті була приємною новиною для всього міста й гравців, оминути не можна і того факту, що організатори креативно і сумлінно поставились до проведення ігор, у перервах між таймами були розіграші, навіть далекі від футболу містяни почали відвідувати домашні ігри своєї команди. Тож, сезон 2017 правильно буде назвати успішним кроком до майбутніх перемог і здобутків.

Фото: Федерація футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео