Тернополянам на замітку: що не варто класти під новорічну ялинку

1450443842_thumb2-448023a8f89640dba217524e37bce743

Чимало тернополян намагаються придумати, що подарувати рідним і близьким на новорічні свята, однак, є речі, які дарувати взагалі не можна.

До прикладу, за традиціями, не можна дарувати годинник, адже його вважають провісником розлуки або навіть смерті. Езотерики стверджують, що подарований годинник може вкоротити віку. Найгірше – коли стрілки механізму зупиняються.

Годинник, стрілки якого перестали йти, зупиняє все - прихід грошей, гарної енергетики, життєвих сил, - розповідає езотерик Симона Бородіна пише 1+1.

Також кажуть, що не можна дарувати дзеркало. Воно може передати негативну енергію та зіпсувати сон людини.

Людина, якій подарували дзеркало, втрачає сон і, відповідно, життєву енергетитку. А людина, що зробила такий подарунок, починає її отримувати, - стверджує езотерик. 

Проте українці дуже винахідливий народ, і придумали лайфхак, що допоможе розірвати негативний зв’язок - його варто продати. Викуп становить 10 коп., 1 грн., 10 грн. або 100 грн.

Також спеціалісти кажуть, що не можна дарувати чоловікам солодощі, а жінкам алкогольні напої. Такі подарунки можуть принизити мужність та жіночність.

А також дарувати не можна домашніх тваринок, хіба що людина сама попросила про такий подарунок.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео