Діти із Тернопільщини власноруч створювали диво (фото)

4

В обласному комунальному Бережанському музеї імені Богдана Лепкого учні початкових класів Бережанської ЗОШ I- III ст. №3 власноруч створювали диво із паперу. Діти творили ангелів, яких згодом зможуть почепити як прикрасу на ялинку.

Почіпім на ялинку,

Не свічки, лиш бажання,

Най не світять на хвилинку,

Але аж до світання, -

Почіпім на ялинку бажання, - пишуть у facebook.

На початку зими в магазинах можна купити ялинкові прикраси на будь-який смак і гаманець, але навіть найрозкішніші із них не можуть зрівнятися з тими, які виготовлені самостійно.

Напередодні новорічних свят, навіть у розпал передсвяткової метушні, обов'язково знайдеться хвилинка для дитячої творчості! Особливо, якщо мова йде про створення новорічних оздоб своїми руками.

Музей Богдана Лепкого пропонує новорічний майстер-клас для школярів із виготовлення ялинкових прикрас. Так, 11, 12, 14 грудня учні початкових класів Бережанської ЗОШ I- III ст. №3 навчились власноруч робити ангеликів із кольорового паперу. Також діти познайомились із різдв'яно-новорічною поезією Богдана Лепкого, відгадували цікаві загадки, розповідали про традиції відзначення зимових свят у власних родинах. По закінченні майстер-класу кожен школяр ніс додому святкового ангелика – предвісника прийдешніх свят.

1
1

5
5

4
4

2
2

Запрошуємо усіх дітей нашого міста до музею Богдана Лепкого на майстер-класи у зручний для Вас час. Вхідний квиток 4 грн., із собою мати - клей та ножиці.

Вибір читачів за тиждень

Відео