Під Тернополем відбулося новорічне диво (відео)

25590337_563491747330561_76905294_o

19 грудня у День св. Миколая у селі Настасів, що під Тернополем, засвітили ялинку. Таку традицію місцеві жителі започатку ще минулого року.

Та перш ніж ялинка засяяла, настачівчани послухали виступи місцевих колективів та отримали від пластунів Вифлеємський вогонь миру.

[embed]https://youtu.be/NTEL7daqUt4[/embed]

- Тільки в любові та єдності наша сила. Просимо, щоб Св. Миколай приніс нам із небес від Господа відвагу зробити ті перші кроки, перші кроки любові в родинах, любові до сусідів, любові один до одного, любові між нами і звичайно здоров’я, - каже сільський голова с. Настасів, Микола Злонкевич

Цього року центр с. Настасів та різдвяну красуню  прикрашає 5 кілометрів святкової ілюмінації. Таку можливість жителі отримали завдяки місцевому підприємству «Агропродсервіс», яке очолює Іван Чайківський.

- На центральній площі с. Настасів ми запалюємо цю прекрасну новорічну ялинку, яка буде милувати око кожного настасівчанина, кожну дитину, кожного жителя похилого віку, кожного гостя, який приїде до нас на новорічні та різдвяні свята. Ми це разом з вами заслужили. Ми до цього йшли 19 років. Тому це заслуга не тільки компанії, це заслуга всіх разом, - каже генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Подивитися на дійство зібралося чи не усі жителі села, які вдячні за таку новорічну окрасу, яка не тільки милуватиме око, а й створюватиме святковий настрій.

Також опісля дійства усіх охочих св. Миколай та його помічники почастували смачними гостинцями.

Відео: Богдан Колесов

Вибір читачів за тиждень

Відео