Тернопіль має на кого рівнятися

1

Вирощувати рослину, за якою стають в чергу – реально. Власне лавандове поле уже понад 5 років вирощує волинянка. Жінка залюбки ділиться світлинами й порадами з вирощування цієї рослини. Багато хто вважає – вирощування лаванди дуже складне, фермерка ж заперечує і запевняє – все дуже просто, маючи необхідні знання, пише “Агро-Центр”.

Вирощує фермерка лаванду на трьох земельних ділянках, оскільки однієї великої території вона не має. В той час зауважує – мати великі поля лаванди в Україні важко, адже потрібно встановлювати охорону, і це не лише на Волині. Її друзі з Криму розповідають про подібні проблеми – квіти просто виривають.

5
5

У Тернополі ще не надумали, а на Волині уже будують плани...

Збуває продукцію жінка через свій акаунт Instagram. Там ж веде власний блог та ділиться секретами вирощування лаванди – @lavender__garden.

Збувала продукцію фермерка спершу на одному з сайтів для безкоштовних оголошень, а зараз працює через Instagram. За її словами, покупців набагато більше, ніж вона сама може забезпечити лавандою – за рослиною стають в чергу.

13
13

В майбутньому жінка мріє зробити, як у Європі – у період цвітіння запрошувати на поля туристів, які б змогли фотографуватися та насолоджуватися красою. У планах фермерки - власне нееличке кафе, яке працюватиме в сезон.

13
13

Джерело:  “Агро-Центр”

Вибір читачів за тиждень

Відео