Віра Олександрович

Від кого тернопільські податківці отримали… ангелів?

теребовля

Святий Миколай із подарунками завітав до особливих діток Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру, завдяки тернопільським податківцям.

Як повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області, до навчального закладу,  де допомагають діткам із вадами слуху і порушеннями мовлення, із подарунками традиційно завітали заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби в області Надія Лопатинська і голова профспілкової організації працівників ДФС Оксана Наконечна.

- Цих особливих і дуже талановитих дітей об’єднує одне – особлива віра у диво, - каже Надія Лопатинська. - Подарунки, які ми привезли, - це те найменше, що ми, дорослі, зобов’язані робити у справі виховання таких дітей.

Теплий і гостинний прийом, чудовий святковий концерт справив неабияке враження на керівництво служби. Тож Оксана Наконечна врешті зазначила, що ці діти заслуговують найкращих подарунків. Власне, гості і самі не залишилися без подарунків – неприхована, щира дитяча радість від спілкування і власноруч зроблені новорічні ангели із побажаннями - те, що закарбувалося у серцях фіскалів назавжди.

Надія Лопатинська подякувала усім, хто долучився до такої важливої справи. Особливу вдячність вона висловила директору центру - Марії Кацан і вихователям. Ці відвідини стали ще одним кроком назустріч тим, кому особливо потрібна людська чуйність, увага і турбота – дітям із особливими потребами.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео