Що чекає тернополян на вихідних?

0

Концерт Me'leron, новорічне дійство «Пригоди в Країні Морозива» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

23 грудня на вас чекає:

У цю суботу, на тернополян та гостей міста запрошують на презентацію дебютного альбому R. Живий концерт Me'leron це яскраві іскри серед буденних днів, тропічний пляж серед кам'яних джунглів. Ця музика змусить вас зануритися у світ ніжності, краси і насолоди. Дебютний альбом молодих музикантів віднесе вас на своїх хвилях психоделіки далеко за межі реального світу. Вхід вільний!

Тернопільську малечу та їх батьків запрошують на новорічне дійство «Пригоди в Країні Морозива». Захід відбуватиметься у фойє драмтеатру. На дітлахів чекає багато веселої музики, пісень, кмітливих загадок, руханок, танців, які створять незабутній настрій.  Вкінці забави - прем'єра музичної казки «Кришталева туфелька». Показуватимуть новорічне дійство з 16 грудня по 4 січня. Деталі за номером телефону: 25 05 04 у Тернополі.

24 грудня на вас чекає:

24 грудня о 17.00 на Театральному майдані тернополяни та гості міста матимуть можливість переглянути Різдвяний мюзикл «Хто ти?» у виконанні акторів-аматорів.

24 грудня о 17:00 в залі філармонії відбудеться новорічна імпреза «Віденський вечір». На гостей вечору чекає концерт симфонічного оркестру та солістів Тернопільської обласної філармонії. Головний диригент – заслужений діяч мистецтв України Мирослав Кріль. Ведуча – заслужена артистка України Адріана Онуфрійчук. Квитки у касі філармонії

І-ий Різдвяний забіг у Тернополі - це 10-ти кілометровий дружній забіг-завершення бігового сезону 2017 підбиття підсумків та складання планів на 2018 рік. Участь безкоштовна та відкрита для всіх. Реєстраця ТУТ. Початок – 10 годині на Набережній Тернопільського ставу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео