Рейтинг найромантичніших місцин міста Чорткова (фото)

hqdefault

Коли надворі усі чекають новорічної погоди : снігу та легкого морозцю, коли люди хоч на декілька днів забувають про свої щоденні турботи та відкладають справи, до кожної домівки приходить диво.

У дні зими Чортків по-особливому прекрасний. На Західній Україні, туристи, що побували у нашому рідному місті- називають його містом романтики з легким присмаком вічної радості, пише Оксана Шахова для Чортків.Онлайн.

На думку багатьох, зима- це чудова пора, щоб розпочати життя з чистого, сніжного аркуша. Можливо, саме у цей чудовий час, люди прагнуть знайти другу половинку, щоб вона зігрівала своєю любов’ю у морозні дні.

Чортків допоможе Вам у цьому, адже саме в цьому місті є надзвичайно красиві місця, що створять незабутню атмосферу. Представляємо вам рейтинг найромантичніших місцин міста Чорткова.

Кожен із нас хоч раз бував у міському парку.

Так, багато хто вважає, що це не найкраще місце для проведення часу. Проте варто зауважити, що за останні роки він змінився у позитивну сторону. Тут ви знайдете гармонію, що ховається у десятилітніх деревах та затишних алеях.

Парк узимку ще прекрасніший, ніж у будь-яку іншу пору. Якщо пройтись уздовж алей, що ведуть до старої кладки ви знайдете невеличку альтанку на воді.

На думку багатьох місцевих жителів, це прекрасне місце для особливих митей вашого життя.

Непересічне місце серед найкрасивіших у Чорткові посідає гора, яку у нашому місті назвали Голівуд.

Звідси відкривається надзвичайно красива панорама на все місто.

Якщо такий огляд  зробити увечері, то ви встигнете помилуватись вогнями легендарного міста, а за гарної погоди навіть вдасться послідкувати за зорями.

Не менш гарним і видним місцем вважається головна площа міста.

Тут, у самому центрі Чорткова, як ніде можна відчути атмосферу і магію старого велета. Міщани люблять тут збиратись по вечорах, милуватись вогнями ялинки та новорічної ілюмінації.

Також у нашому своєрідному рейтингу є місце для наших затишних закладів. Тут ви сміло можете знайти тепло за чашкою ароматної кави чи чаю, розповідаючи історії з життя.

На околицях Чорткова, у прилеглих селищах та місцинах, ви можете знайти засніжені краєвиди неповторної природи. Звертаю вашу увагу, що гостям міста найбільш до вподоби саме такі місця.

За їхніми словами, тут по-справжньому можна знайти спокій і гармонію, потрібні слова та непідробні емоції.

Отож, нехай ця зима стане для вас початком нових вражень, нових приємних переживань. А люди, які вам потрібні нехай завжди залишаються поряд.

Вибір читачів за тиждень

Відео