Тернополян питають, чи хочуть вони бігти марафон

image_originals

Організатори відомого тернопільського півмарафону Ternopil Half Marathon «Grand Lake»  не впевнені у тому, чи проводитимуть забіг у наступному році. Тож вони вирішили запитати у тернополян та гостей міста, чи потрібен їм такий марафон.

Цікавить думка людей з карткою тернополянина і без неї, гостей міста, бігунів: аматорів та професіоналів, цьогорічних учасників та можливих у 2018 році, водіїв, влади, поліції, - пише один із організаторів дійства Роман Задорожний.

Роман Задорожний каже, що у минулому році були певні недопрацювання. Окрім того, проект був некомерційним, тож ідейникам довелося залучати власні кошти, що стало суттєвою проблемою.

В силу різних причин є багато речей, які були недопрацьовані чи зроблені не так під час проведення Півмарафону 2017. Досвід та наснага не все можуть вигребти, а веееликі особисті фінансові витрати '17 року доволі сильно тиснуть на остаточне рішення чи братися за версію 2.0. Одвічне питання: «Бути чи не бути?» постало з новим змістом в передноворічну пору. Треба або копняка, або грошей, повідомляє Роман Задорожний.

Проголосувати усі охочі можуть ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео