"П'яний" скандал на Тернопільщині

лікар

Вночі, з 29 на 30 грудня на Тернопільщині вибухнув черговий скандал, нахабності якого просто немає меж. У міській ЦРКЛ приймав пацієнтів добряче «піддатий» лікар.

В стінах Борщівської ЦРКЛ стався доволі неприємний інцидент - упіймали п'яного медика.

А почалось усе з того, що молодий чоловік привіз в лікарню свою дружину, якій була потрібна негайна медична допомога. Але замість кваліфікованого та досвідченого працівника закладу, який мав би негайно взятись за порятунок здоров'я та життя пацієнтки, перед чоловіком з'явився піддатий лікар, пише zvistka.net.ua.

Зрозуміла річ, що неадекватна поведінка п'яного лікаря викликала обурення і чоловік прийняв єдино правильне в цій ситуації рішення - зателефонував в поліцію.

Як повідомив представник правоохороних органів, відносно лікаря складено адміністраторативий протокол за ст.179 КУпАП (Розпивання спиртних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані).

А довірили б ви життя своїх дітей, дружин чи батьків в руки п'яних лікарів? Риторичне питання, якщо хоча б на мить уявити собі подальший розвиток подій!

Вибір читачів за тиждень

Відео