Вакансії для тернополян

ТМРЦЗ ярм вак електротранс 27.12.2017-1

З метою задоволення потреб КП «Тернопільелектротранс» у кадрах фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості організували міні-ярмарок вакансій підприємства.

Начальник відділу кадрової та юридичної роботи Тарас Олійник, старший інспектор з кадрів Вікторія Тетеря та начальник служби руху Наталія Балацька ознайомили присутніх з діяльністю КП, умовами праці та її оплати, вимогами до працівників, перспективами кар’єрного росту; розповіли про те, що зараз у «Тернопільелектротранс» є 80 вакансій за професіями: водій тролейбуса, контролер пасажирського транспорту, електромонтер контактної мережі, кондуктор громадського транспорту.

Представник КП Ольга Пришляк повідомила про можливість навчання та перенавчання на підприємстві за професією водій тролейбуса.

На заході були присутні 32 безробітних тернополян та жителів навколишніх районів Тернопільщини. Представники підприємства відповіли на питання присутніх та запросили зацікавлених осіб з числа безробітних на співбесіду безпосередньо у КП.

ТМРЦЗ ярм вак електротранс 27.12.2017
ТМРЦЗ ярм вак електротранс 27.12.2017

Вибір читачів за тиждень

Відео