Максим Черкашин: «Тернопіль, що з тобою не так!?»

1314918604-random7893-02_09_11

Попри те, що Тернопіль, останнім часом значно активізувався, і тут проводять чимало подій в порівнянні із Івано-Франкіськом чи Чернівцями, активності нашому місто всеодно не вистачає.  

- Подорожуючи іншими містами та країнами у вас не виникає враження, що наше місто творчо зупинилося? Де арт-простори, хаби, інсталяції, культурні проекти чи вуличні театри? У нас студентське місто - де ж всі ці молоді люди самореалізовуются, що вони створюють для громади в якій живуть, - пише тернополянин Максим Черкашин.

Активіст каже, що якщо переглянути події, які трапляються у Тернополі, то це в основному - крадіжки, аварії, шахрайство і новини про владу, та жодного позитиву.

- Складається таке враження, що більшість своєї енергії ми витрачаємо на боротьбу з «ворогами» та руйнацією «зла». Замість творення чи формування нового, позитивного. Тернополю вкрай потрібно створювати творчі простори, в яких молодь себе проявлятиме, самореалізовуватиметься та маленькими кроками змінить місто на краще. Саме ці люди формуватимуть нове обличчя міста і свого часу ним керуватимуть, - наголошує Максим Черкашин.

У той час, тернополянин, зазначає, що у файному місті є активна молодь, проте для того, аби змінити місто та країну, їх замало.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео