Тернополяни обурюються через страйк перевізників (фото)

102_8491

Сьогодні водії маршрутних таксі страйкують проти нововведеної системи оплати. Жителі міста натомість повинні годинами чекати транспортний засіб.

Зупинки переповнені людьми. Не всі містяни знають про те, що водії страйкують і можуть чекати на маршрутне таксі навіть більше години.

- Я чекала маршрутку біля другої лікарні, а зараз чекаю на Злуки. Мені потрібно на автобусну доїхати, і я не знаю, що робити, бо не встигаю вже. Напевно, буду викликати таксі, - каже тернополянка Марія Яремчук, - З іншого боку, я підтримую водіїв і вважаю, що електронна система оплати зовсім не потрібна! Одні люди мають можливість зробити «Картку тернополянина», а інші – ні. Знаю, що виникає багато проблем з цими картками: то чеки не видає, то навпаки може списати суму більше, ніж вартість проїзду.

102_8488
102_8488

102_8493
102_8493

Обурюються також і тернопільські пенсіонери:

- Це безлад повний! Я вже на двох зупинках чекаю на маршрутку близько 40-ка хвилин. Ті шофера роблять, що хочуть! Що не рік – то гірше і гірше лише! Народ розчарований! – каже Ольга Димитрів, - Сказали б : «З 2-го січня по 5 гривень проїзд, і все! Всі б знали, що потрібно наготувати потрібну суму. Ми, як пенсіонери, далі б їздили по пенсійному, а так, нам навіть картки цієї не зробили.

102_8494
102_8494

Як повідомлялось раніше: рух маршруток у Тернополі від ранку 10 січня – перервали. Водії страйкують проти електронної системи оплати проїзду. Тернополяни ж дістаються на роботу переповненими тролейбусами, в яких ігнорують зупинки громадського транспорту.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео