На Бережанщині оголосили конкурс

увага конкурс

Відповідно ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади: адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету міської ради на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку  основного працівника.

Вимоги до кандидатів:   громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста, магістра; знання та  володіння державною мовою; знання  основних принципів роботи  комп'ютера та відповідних програмних засобів; стаж роботи за фахом на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше 1 року, або стаж роботи в інших сферах управління не менше 3 років.

 Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: 47501, м. Бережани, вул..Банкова,3. 2-й поверх кабінет №209

  Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи - заяву про участь у  конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність), дві фотографії розміром 4х6 см; копії документів про освіту та  копію трудової книжки,  засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому Законом порядку; копію паспорта громадянина України та реєстраційного номера облікової картки платника податків; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою  www.nazk.gov.ua та роздрукована з офіційного веб-сайту у паперовому вигляді; письмова згода на обробку персональних даних.

  Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації), тощо.

 Документи приймаються  до  29 січня  2018 року до 17.00 год. за адресою:  м. Бережани, вул. Банкова,3,  2-й поверх, кабінет №209.

Вибір читачів за тиждень

Відео