Дівчата із Тернопільщини вибороли першість на чемпіонаті (фото)

1-2

11 січня, у Бережанах в спортивному залі місцевого агротехнічного інституту під егідою Федерації футболу Тернопільської області відбувся чемпіонат області з футзалу серед дівчат 2003-04 року народження. У запеклій боротьбі перемогу святкувала команда бережанської ДЮСШ.

У змаганнях брали участь дівчата з Тернопільського міжрегіонального центру (МРЦ), бережанської, кременецької та шумської ДЮСШ. Ще одна команда з Ланівців, яка дала згоду на участь, в останній момент за поважних причин не могла взяти участь у футзальному чемпіонаті, пише gazeta1.

Команди-учасниці змагалися в одноколовому турнірі. За його результатами перше місце виборов колектив з Бережан (наставник – Володимир Дуда), друге місце дісталося тернополянкам (тренер – Володимир Левчук), на третій позиції сенсаційно опинилися дівчата з Шумська (тренер – Сергій Попов) і замкнули четвірку вихованки Михайла Скиби з Кременця.

Що цікаво, у матчі який вирішував долю першого місця, бережанки перемогли тернополянок (2:0) завдяки двом голам Ліани Мострянської, котра являється найдосвідченішою футболісткою свого віку в нашій області, яка футбольну освіту вже другий рік здобуває в Івано-Франківському спортивному інтернаті.

Натомість у поєдинку, який визначив долю «бронзи», команда Сергія Попова, який дебютував у якості тренера дівчачої команди, здолала колектив з Кременця, яким керує колега і хороший товариш Попова – Михайло Скиба (спільно працюють з дорослою чоловічою командою ФК «Шумськ») – 3:1.

Обслуговували змагання арбітри Федерації футболу Тернопільської області Ігор Гарас та Віталій Буняк.

Нагороджували кращих дівчачих команд області з футзалу міський голова Бережан Володимир Музичка та два його заступники.

До слова, обласні змагання серед дівчат 2003-04 року народження стали відбірковими для формування збірної Тернопільської області, яка 26-27 січня гратиме зональні змагання першості України.

Вибір читачів за тиждень

Відео