Священик із Тернополя закликає не дивитися гумористичних телепередач?

квартал

Священик із Тернополя отець Олексій закликає не тільки тернополян, але і жителів області обмежити перегляди телепередач «Квартал 95» адже, на його думку, коміки насміхаються із всього українського.

Отець Олексій Гах із Катедрального собору святих Косми і Єлени, що дані насмішки студії зовсім не є гумором та сатирою, яка інколи добряче насміхається із всього українського.

«Так,  коміки у Новорічну ніч розпочали свою програму на фоні державних символів, які для мене мають особливе значення… Своїми «вставками українською» артисти проявляють зневагу до державної мови та роблять її сприйняття другорядним, – йдеться у дописі священика. – Закликаю не дивитися «Квартал 95»! Те, що вони показують в Новорічний вечір, не сатира і не гумор – це зневага до всього світлого, чистого і українського, здобутого надто високою ціною».

У коментарях люди розділилися у своїх думках. Хтось підтримав отця Олега, а інші не зрозуміли де він побачив «антиукраїнську пропаганду» у  «кварталівців», мовляв, це не більше, ніж пародія, пише сайт «Тернополяни».

Вибір читачів за тиждень

Відео